IPAD REPARATIE ALMERE

Sinds de introductie van de iPad in het jaar 2010, ontvingen we klanten waarvan de iPad moest worden hersteld. In de meeste gevallen ging het hier om het scherm. Telephone Zone heeft uitvoerig maatregelen genomen, om de monteurs voor te bereiden op deze vorm van reparaties. Het scherm van de iPad zit vast met dubbelzijdig plakband en heeft een ander benadering nodig voor het openmaken van het apparaat.

Door nieuw apparatuur aan te schaffen gecombineerd met het trainen van het personeel, konden we al vrij snel de schade aan iPads professioneel herstellen. Inmiddels ontvangen we een divers aantal klanten, particulier als ook bedrijven en overheden zoals de Gemeente Amsterdam. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw iPad een kwalitatief hoog reparatie krijgt en hierna weer als vanouds te gebruiken is.

iPad scherm vervangen

Een ipad is een apparaat wat door het hele gezin kan worden gebruikt. Van kinderen tot volwassen is het apparaat door zijn eenvoudige interface makkelijk te gebruiken. Nu zien we vaak dat er wel eens een ongelukje kan gebeuren en het scherm van de ipad stuk kan gaan.

Telephone Zone bied hier dan een oplossing voor. U kunt al een iPad scherm vervangen vanaf €85 incl BTW. Onze ervaren monteurs zullen ervoor zorgen dat u ipad binnen een dag weer geheel is hersteld. U bent dan ook van harte welkom voor een ipad reparatie in onze vestiging aan de spoordreef 62 in Almere.

iPad Reparatie Almere

Telephone Zone zit in het centrum van Almere en is makkelijk bereikbaar via de auto, bus of trein. Via google maps kunt u gemakkelijk een ons vinden en een route bepalen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op via het nummer:036 534 3624 of via de mail info@telephone-zone.nl