SAMSUNG REPARATIE ALMERE

Samsung heeft een breed aanbod van smarphones de laatste jaren uitgebracht. Van de populaire Galaxy lijn tot het midden segment met de Ace,Core en het voordeligst segment met de young, pocket en trend. De telefoon van Samsung maken over het algemeen gebruik van het android systeem van Google. Het grote voordeel van dit systeem is dat er een enorm aanbod van apps beschikbaar zijn in de play store. Dit heeft ervoor gezorgd dat Samsung de marktleider is geworden op de Nederlandse markt.

Bij Telephone zone hebben we dan ook de laatste jaren een stijging gezien in de aanvragen voor reparaties bij samsung telefoons. Er is veel geïnvesteerd om aan de wensen van de klanten gehoor te geven. Met onze enorme voorraad kunnen we de reparatie vaak direct uitvoeren en is het binnen maximaal 1 uur klaar.

Heeft u verder nog vragen, u kunt ons bereiken op het nummer 036 534 3624 of via de mail info@telephone-zone.nl

SAMSUNG SCHERM ALMERE

Wilt u het een samsung scherm vervangen in Almere, dan bent u bij Telephone zone aan het juiste adres. Veel schermen zijn direct op voorraad en kunnen dezelfde dag nog worden vervangen door onze monteurs.

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen, zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit onderdelen. U ontvangt op de reparatie 3 maanden garantie. Heeft u een offerte nodig voor de verzekering, neem dan contact met ons op via de mail info@telephone-zone.nl. Indien u een factuur nodig heeft na de reparatie, zal dit in de winkel voor u worden aangemaakt. We printen deze factuur en u kunt dit direct opsturen naar de verzekeraar.

SAMSUNG SOFTWARE HERSTEL

Het komt wel eens voor dat de software van de samsung vastloopt. Het blijft dan hangen op bij het begin scherm. Tevens is het mogelijk dat uw geen bereik heeft, dit is in de meeste gevallen op te lossen met een software herstel.

U kunt het toestel langs brengen voor een kosteloos onderzoek en ontvangt direct een advies over de mogelijkheden en kosten voor het repareren. Ons team staat u graag te woord.